Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

boeat yang suka banget ma J-POP, J-ROCK, J-METAL, J-Classic, dll..

Moderator: Music Master

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby Morisaki Keichi » Wed Nov 23, 2011 3:25 pm


This song is reeeeeaaaaallyy comforting me..
and that sounds like 'm in the Capital itself...


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby myonlylovesakura » Wed Nov 23, 2011 6:34 pm

Supercell - My Dearest.
terlepas dari faktor penyanyinya, :lol: PV ini keren. anj*** keren.
efeknya mantap, dan bersih. melukiskan isi lagu ini dengan baik.
musiknya khas supercell, meski sedikit gak enak di ending. :3

keep it up, ryo. :3
eh, tapi penyanyi yang satu lagi belom memperlihatkan wujudnya ya... ditunggu. :3


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
jengjengjeng
gitar rusak
gitar rusak
Posts: 1819
Joined: Mon Feb 23, 2009 10:52 pm
Location: coming home

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby jengjengjeng » Fri Dec 02, 2011 1:10 pm


Rainbow - A (japanese version)

lagu yg beberapa hari ini gw puter terus2an...30kali mungkin lebih
so hawt...lagu mangstab,dance :sexy:


Image

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby Morisaki Keichi » Mon Dec 05, 2011 11:53 pm


ED dari Dorama Good Luck..
Easy listening dan seru buat didengerin sambil duduk di cafe, minum secangkiir kopi hangat, dan bareng cewek..


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby myonlylovesakura » Tue Dec 20, 2011 12:21 pm

baru nonton PV-nya Megumi Nakajima yang judulnya Kami-sama no Itazura

bagus, bikin asin mata. :lol:
PV-nya ngereferensi ke animenya y... kalo mbak maaya gimana y? nanti download ah PV-nya.


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby myonlylovesakura » Thu Dec 22, 2011 10:05 am

baru nonton PV mbak Maaya yang judulnya Magic Number.

emang dasarnya lagunya bagus sih, jadi PV-nya mantap.
melukiskan suasana ceria lagu ini dengan baik. :yay:


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby Morisaki Keichi » Thu Jan 05, 2012 1:21 pm


Lagu Vocaloid dari trit sebelah..
serem juga kalo diputar berulang-ulang...


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby rokushou » Thu Jan 05, 2012 4:35 pm

A Flood of Circle - Sweet Home Battlefield.

KAlo yang liat OVA Air Gear Kuno no Hane to Nemuri no Mori ~ Break in The Sky, ini ending OVA 3 nya.

band indie sih, ya jangan ngarepin PV nya kayak apa. TAPIIIIII, lagunya keren. Rock+sentuhan Blues itu bener-bener enak didengar


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby myonlylovesakura » Tue Jan 10, 2012 5:13 pm

Choucho - Authentic Symphony

...rasanya asin...
tapi overall PV ini mengingatkan saya sama PV-nya mbak maaya yang Ame ga Furu.
bagus sih.


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby aryaarya7x » Tue Jan 10, 2012 6:46 pm



Twinkle nya Rin, sama2 dicompose sama Junky yang bikin Melancholic dulu.. dan lagunya emang saling berhubungan kok :gitar:


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby Morisaki Keichi » Sun Jan 22, 2012 10:48 am



Let me be with you, OST. Chobits Opening Theme.
Lagu ini catchy sekali..
:D


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby myonlylovesakura » Sun Jan 22, 2012 6:31 pm

supercell - Kimi no Shiranai Monogatari.

hmm, akhirnya saya tau apa yang dimaksud orang-orang dengan asin di video ini...
Spoiler: show
gw juga pernah kena triangle route gitu sih, jadi gw ngerti bahwa sulit juga bagi cowok itu untuk memilih diantara keduanya.


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby Morisaki Keichi » Wed Jan 25, 2012 8:06 pm

Male Versions of Invitation by Kou Shibasaki


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby myonlylovesakura » Fri Jan 27, 2012 3:08 pm

ClariS - Naisho no Hanashi

seperti biasa, PV ClariS pasti menggambarkan animasi static dimana karakter mereka cuma bisa menggerakkan mulut sebanyak 3-4 gaya saja. dan entah kenapa w bosen dengan PV mereka yang ini. oh well.


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: PV (Video musik) apakah yang terakhir kamu tonton?

Postby Morisaki Keichi » Sun Jan 29, 2012 7:45 pm



Star Ocean Ex. Opening Theme, To the Light.

Tiba-tiba ngerasa kalo lagu ini catchy sekali, apalagi setelah (ternyata) ada di list song stepmania saya..
:D


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image


Return to “:: J-Musics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest