Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Forum yang ngeBahas semua yang ada di kampus, Gosip, desas-desus, BEM, pokoknya semua yang ada di kampus kita
User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby aryaarya7x » Sun Jan 30, 2011 3:02 pm

kei wrote::x kalian berdua! :x
bakal diomelin raiha/mide nih :kaede:

btw, rokupyon, kamu tuh beruntung masuk stan sekarang
jaman dulu, cowok kyk kamu aja udah jd rebutan :wahaha:
rebutan sesama cowok, maksudnya

roku jadi rebutan ??! :wahaha:
bener2 :fail:


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby rokushou » Sun Jan 30, 2011 3:57 pm

kei wrote::x kalian berdua! :x
bakal diomelin raiha/mide nih :kaede:

btw, rokupyon, kamu tuh beruntung masuk stan sekarang
jaman dulu, cowok kyk kamu aja udah jd rebutan :wahaha:
rebutan sesama cowok, maksudnya

^saya yakin ini pasti berdasarkan pengalaman nyata BANG-KEI.

:shock: astaga... bang, maap-maap aja ya, tapi saya ini masih STRAIGHT dan InsyaAllah bakal terus straight.....
kalo mau cari pasangan silakan nyolek arya aja tuh.. :lol:


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby aryaarya7x » Sun Jan 30, 2011 7:21 pm

rokushou wrote:
kei wrote::x kalian berdua! :x
bakal diomelin raiha/mide nih :kaede:

btw, rokupyon, kamu tuh beruntung masuk stan sekarang
jaman dulu, cowok kyk kamu aja udah jd rebutan :wahaha:
rebutan sesama cowok, maksudnya

^saya yakin ini pasti berdasarkan pengalaman nyata BANG-KEI.

:shock: astaga... bang, maap-maap aja ya, tapi saya ini masih STRAIGHT dan InsyaAllah bakal terus straight.....
kalo mau cari pasangan silakan nyolek arya aja tuh.. :lol:

:o daripada sama kei mending sama 2D dah.. :mrgreen:
saya ini masih straight..
jadi ternyata dulu OOM-KEI pernah jadi rebutan oom yang lain ya.. :mrgreen:


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
kei
Member Super Aktif Animac
Member Super Aktif Animac
Posts: 417
Joined: Sat Feb 10, 2007 7:15 pm
Location: di dinding kamarmu
Contact:

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby kei » Sun Jan 30, 2011 7:56 pm

aryaarya7x wrote:
rokushou wrote:
kei wrote::x kalian berdua! :x
bakal diomelin raiha/mide nih :kaede:

btw, rokupyon, kamu tuh beruntung masuk stan sekarang
jaman dulu, cowok kyk kamu aja udah jd rebutan :wahaha:
rebutan sesama cowok, maksudnya

^saya yakin ini pasti berdasarkan pengalaman nyata BANG-KEI.

:shock: astaga... bang, maap-maap aja ya, tapi saya ini masih STRAIGHT dan InsyaAllah bakal terus straight.....
kalo mau cari pasangan silakan nyolek arya aja tuh.. :lol:

:o daripada sama kei mending sama 2D dah.. :mrgreen:
saya ini masih straight..
jadi ternyata dulu OOM-KEI pernah jadi rebutan oom yang lain ya.. :mrgreen:


aah, everybody loves me
オラはにんきもの
:D

kei ya kei aja, ga pake -san, -sama, -kun, bang, oom
inget itu!!
:!:


imageエル、知っているか?死神はリンゴしか食べない。
Do you know, L? Death gods eat nothing but apples.

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby rokushou » Sun Jan 30, 2011 8:35 pm

kei wrote:
kei ya kei aja, ga pake -san, -sama, -kun, bang, oom
inget itu!!
:!:


padahal enakan dipanggi bang-kei... :lol:


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby aryaarya7x » Mon Jan 31, 2011 10:26 am

kei wrote:D
aah, everybody loves me
オラはにんきもの
:D

kei ya kei aja, ga pake -san, -sama, -kun, bang, oom
inget itu!!
:!:

heee... itu kan supaya kamu inget umur :P


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
fuhrer.izmi
Member Super Aktif Animac
Member Super Aktif Animac
Posts: 692
Joined: Fri Jun 24, 2011 1:23 am
Location: San Andreas

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby fuhrer.izmi » Sun Jul 03, 2011 6:58 pm

jadi kenal anime :shy:


Spoiler: show
Achtung! Panzer!
ImageImageImage

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby aryaarya7x » Sun Jul 03, 2011 9:59 pm

Ikut masuk animac terus jadi batu :v


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
reechan_schifer
Member Aktif ANIMAC
Member Aktif ANIMAC
Posts: 323
Joined: Thu Jan 14, 2010 2:52 pm
Location: Gerbang Belakang
Contact:

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby reechan_schifer » Sat Jul 09, 2011 7:47 am

aryaarya7x wrote:Ikut masuk animac terus jadi batu :v


^ awalnya kerikil sekarang bener-bener jadi batu :hitrun:



User avatar
mide-chan
Member Super Aktif Animac
Member Super Aktif Animac
Posts: 422
Joined: Sun Oct 10, 2010 11:23 am
Location: Pondok Rahayu Lantai 2
Contact:

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby mide-chan » Sat Jul 09, 2011 10:36 am

Meninggalkan bahasa jepang dan cinta bahasa lain yang berbeda lagi :3


Spoiler: The Ultimate Fandoms & anime list show
The Ultimate Fandoms

Image

My Anime List

Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby rokushou » Mon Jul 18, 2011 7:17 pm

masuk animac dan jadi korban kegiatan mulu :dead:


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
fenny kumala sari
super senior animac
super senior animac
Posts: 102
Joined: Thu Sep 30, 2010 11:39 pm

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby fenny kumala sari » Mon Jul 18, 2011 7:39 pm

jadi makin suka baca buku.... soalnya dekat dengan Gramed...hehehe :luvluv: :luvluv:
tapi makin jauh dari game...oh masa2 nya membatu demi namatin game.. :tat: :tat:


Image



User avatar
fuhrer.izmi
Member Super Aktif Animac
Member Super Aktif Animac
Posts: 692
Joined: Fri Jun 24, 2011 1:23 am
Location: San Andreas

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby fuhrer.izmi » Mon Aug 01, 2011 1:33 pm

- motivasi belajar berfluktuasi
- tidur malam berkurang
- jadi susah bicara dikhalayak ramai
- ketemu dengan hal2 aneh

ketemu Poltergeist ? :omgnooo:


Spoiler: show
Achtung! Panzer!
ImageImageImage

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby Morisaki Keichi » Tue Aug 02, 2011 10:00 pm

Jadi punya semangat ikut kegiatan kampus lagi...
(sedih amat cerita gw yak?)
awkawkawkawk...


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
reechan_schifer
Member Aktif ANIMAC
Member Aktif ANIMAC
Posts: 323
Joined: Thu Jan 14, 2010 2:52 pm
Location: Gerbang Belakang
Contact:

Re: efek samping jadi mahasiswa STAN buat kamu?

Postby reechan_schifer » Sat Nov 19, 2011 6:16 pm

-Jadi Naik 10kg (semoga bisa turun pas lulus)




Return to “:: About STAN-Campus”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest