Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

[Lounge] Dota 2

All About PC Games
User avatar
Red
novice animac
novice animac
Posts: 7
Joined: Sun Sep 29, 2013 6:15 pm

Re: [Lounge] Dota 2

Postby Red » Mon Sep 30, 2013 11:50 am

Clock di mid? spamming rocket kemana-mana, bisa kill steal malah.

Clock di offlane juga kuat kok, sama kaya di mid



User avatar
Koze-
high level - novice animac
high level - novice animac
Posts: 12
Joined: Sun Sep 29, 2013 6:44 pm

Re: [Lounge] Dota 2

Postby Koze- » Mon Sep 30, 2013 11:52 am

di offlane enak dark seer lah :love:
adem ayem jarak jauh dapet duit :D


===================================================
Image
===================================================

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: [Lounge] Dota 2

Postby myonlylovesakura » Mon Sep 30, 2013 11:53 am

safe lane enak... paling babysit carry pake support macam CM... :lol:


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
SouL
Member GILA
Member GILA
Posts: 1146
Joined: Thu Jan 25, 2007 9:36 am
Location: Jakarta Selatan
Contact:

Re: [Lounge] Dota 2

Postby SouL » Mon Sep 30, 2013 12:19 pm

mid enak earth spirit. makin cepet lv 6 makin cepet bully musuh.

maap DOTA aja saya tau nya. :twisted:


(¯`v´¯) daisuki dakara..
`*.¸.*´ ?
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)?
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: [Lounge] Dota 2

Postby rokushou » Mon Sep 30, 2013 12:22 pm

myonlylovesakura wrote:safe lane enak... paling babysit carry pake support macam CM... :lol:

di safe lane ngapain babysit, kau di safe lane itu ngumpulin duit buat utility. :maf:


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: [Lounge] Dota 2

Postby myonlylovesakura » Mon Sep 30, 2013 12:24 pm

rokushou wrote:di safe lane ngapain babysit, kau di safe lane itu ngumpulin duit buat utility. :maf:

ya kan sekalian narikin neutral, sekalian bantu carry buat nyari level... :p


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: [Lounge] Dota 2

Postby rokushou » Mon Sep 30, 2013 12:39 pm

Safelane support itu punya 3 role :

1. memastikan kalo carry bisa makan dengan tenang dan kalo bisa ngekill
2. membuat musuh tidak bisa mendapatkan XP dengan membunuh creep di neutral
3. utility

biasanya nggak bisa dilakukan 3-3nya dengan efisien sih, kecuali oleh pemain profesional macam Akke.
gw main juga berdasarkan sama hero. signature hero support gw cm, main role 1 dan 3. visage main 3,2.


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
ruby
Member Super Aktif Animac
Member Super Aktif Animac
Posts: 523
Joined: Sat Oct 27, 2007 8:24 pm
Location: radiant

Re: [Lounge] Dota 2

Postby ruby » Mon Sep 30, 2013 5:11 pm

role gw di support sama roni


"be humble in your victory
and learn from your defeat"

DK-Burning

User avatar
Volcram
Member Aktif ANIMAC
Member Aktif ANIMAC
Posts: 297
Joined: Thu Sep 23, 2010 7:54 pm

Re: [Lounge] Dota 2

Postby Volcram » Mon Sep 30, 2013 9:05 pm

oia belum pernah main lawan clock di mid, kayaknya bakal susah dengan spam roket dan cognya

rokushou wrote:Safelane support itu punya 3 role :

1. memastikan kalo carry bisa makan dengan tenang dan kalo bisa ngekill
2. membuat musuh tidak bisa mendapatkan XP dengan membunuh creep di neutral
3. utility

biasanya nggak bisa dilakukan 3-3nya dengan efisien sih, kecuali oleh pemain profesional macam Akke.
gw main juga berdasarkan sama hero. signature hero support gw cm, main role 1 dan 3. visage main 3,2.

sasuga mbah support

kalo mid selama pengalaman gw:
1. creep control, last hit denies bener2 diuji di mid.
2. hero control, kalo pake range sebisa mungkin harass melee, kalo sama2 range rebutan last hit, kalo pake melee lawan range positioning, kalo sama2 melee sama kayak sama2 range, rebutan last hit
3. ganking

kalo di mid sih pentingnya ward sungai, kalo musuh udah punya ward dan kita nggak bakalan susah banget rebutan rune


Spoiler: show
Image

User avatar
Red
novice animac
novice animac
Posts: 7
Joined: Sun Sep 29, 2013 6:15 pm

Re: [Lounge] Dota 2

Postby Red » Mon Sep 30, 2013 11:16 pm

Volcram wrote:oia belum pernah main lawan clock di mid, kayaknya bakal susah dengan spam roket dan cognya

rokushou wrote:Safelane support itu punya 3 role :

1. memastikan kalo carry bisa makan dengan tenang dan kalo bisa ngekill
2. membuat musuh tidak bisa mendapatkan XP dengan membunuh creep di neutral
3. utility

biasanya nggak bisa dilakukan 3-3nya dengan efisien sih, kecuali oleh pemain profesional macam Akke.
gw main juga berdasarkan sama hero. signature hero support gw cm, main role 1 dan 3. visage main 3,2.

sasuga mbah support

kalo mid selama pengalaman gw:
1. creep control, last hit denies bener2 diuji di mid.
2. hero control, kalo pake range sebisa mungkin harass melee, kalo sama2 range rebutan last hit, kalo pake melee lawan range positioning, kalo sama2 melee sama kayak sama2 range, rebutan last hit
3. ganking

kalo di mid sih pentingnya ward sungai, kalo musuh udah punya ward dan kita nggak bakalan susah banget rebutan rune


Kayanya dewa di mid nih, ajarin dong om



User avatar
Koze-
high level - novice animac
high level - novice animac
Posts: 12
Joined: Sun Sep 29, 2013 6:44 pm

Re: [Lounge] Dota 2

Postby Koze- » Mon Sep 30, 2013 11:26 pm

wah ini pada dewa2 ini di sini :o
jadi apa saya di sini :(


===================================================
Image
===================================================

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: [Lounge] Dota 2

Postby rokushou » Tue Oct 01, 2013 12:36 am

Koze- wrote:wah ini pada dewa2 ini di sini :o
jadi apa saya di sini :(


dih, C nya DNN sok merendah :)


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: [Lounge] Dota 2

Postby Morisaki Keichi » Tue Oct 01, 2013 2:15 am

Koze- wrote:wah ini pada dewa2 ini di sini :o
jadi apa saya di sini :(


jadi pengangguran aja dulu.. XD
C nya DNN ngomongnya sok merendah, padahal memang rendahan maennya sekelas wawan :twisted:


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
Red
novice animac
novice animac
Posts: 7
Joined: Sun Sep 29, 2013 6:15 pm

Re: [Lounge] Dota 2

Postby Red » Tue Oct 01, 2013 2:17 am

Morisaki Keichi wrote:
Koze- wrote:wah ini pada dewa2 ini di sini :o
jadi apa saya di sini :(


jadi pengangguran aja dulu.. XD
C nya DNN ngomongnya sok merendah, padahal memang rendahan maennya sekelas wawan :twisted:


Ga ikut-ikut :|

*Dnn apa ya? :huh:



User avatar
Koze-
high level - novice animac
high level - novice animac
Posts: 12
Joined: Sun Sep 29, 2013 6:44 pm

Re: [Lounge] Dota 2

Postby Koze- » Tue Oct 01, 2013 2:19 am

Morisaki Keichi wrote:
Koze- wrote:wah ini pada dewa2 ini di sini :o
jadi apa saya di sini :(


jadi pengangguran aja dulu.. XD
C nya DNN ngomongnya sok merendah, padahal memang rendahan maennya sekelas wawan :twisted:


jahat lu nil :x
gini2 aing jago maen zeus yak
Spoiler: zeus show
ZEUS ALL DAY LONG!!!


===================================================
Image
===================================================


Return to “PC Games”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest