Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

Penawaran Terbuka, Subdomain animaku.net bisa kamu miliki!!

Buat bicarain engine forum, fasilitas forum, pengumuman update forum, mo nanya seputar forum, panduan menggunakan forum, dll.
bagi yang mo usul yang berhubungan dengan forum ini, tulis di sini ya....!

Moderator: Manga Sensei

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Penawaran Terbuka, Subdomain animaku.net bisa kamu milik

Postby rokushou » Sat Nov 19, 2011 8:03 am

mblonyox wrote:
rokushou wrote:
Kemaren kan gw udah post google docs spreadsheet buat keperluan itu, tapi para batu animac ini males banget ngelist koleksinya disitu.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... n_US#gid=0


Hmm.. perlu suatu aplikasi web khusus kah untuk list koleksi ini??


kalo bisa bikin aplikasi database gitu bagus. Jadi bisa ngelist sesuai kategori, rating (kalo emang pada mau kasih rating), pemilik koleksi gitu, biar nyarinya ga susah.


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
mblonyox
Gocho
Gocho
Posts: 2104
Joined: Mon Apr 27, 2009 9:13 pm
Contact:

Re: Penawaran Terbuka, Subdomain animaku.net bisa kamu milik

Postby mblonyox » Mon Nov 21, 2011 8:30 am

rokushou wrote:
err.... masalah udah terselesaikan oleh manusia kamar sebelah (gw).

btw subdomainnya belum aktif ya?


masalah terselesaikan gimana??
subdomain anh3.animaku.net sudah diarahkan ke server google, tinggal pengaturan di bloggernya saja.
Silahkan diatur. Baca caranya di FAQ post kedua.

rokushou wrote:
kalo bisa bikin aplikasi database gitu bagus. Jadi bisa ngelist sesuai kategori, rating (kalo emang pada mau kasih rating), pemilik koleksi gitu, biar nyarinya ga susah.


udah ane rencanain dari beberapa bulan lalu, kemarin udah coba beberapa aplikasi Movie database gitu, tapi mungkin lebih enak bikin sendiri (kalo bisa) sih..


Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Penawaran Terbuka, Subdomain animaku.net bisa kamu milik

Postby rokushou » Fri Jan 20, 2012 8:17 am

rokushou.animaku.net udah bisa belom nyox?


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
mblonyox
Gocho
Gocho
Posts: 2104
Joined: Mon Apr 27, 2009 9:13 pm
Contact:

Re: Penawaran Terbuka, Subdomain animaku.net bisa kamu milik

Postby mblonyox » Wed Feb 15, 2012 12:59 pm

rokushou wrote:rokushou.animaku.net udah bisa belom nyox?


wew.. post lama banget yak. Sorry 1 bulan baru dibalas..

mau diarahin kemana? blogspot ya?? ato yg lain?


Image


Return to “:: Admin Talk”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest