Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Semua hal tentang Anime dan seluk beluknya ada disini!

Moderator: animod

User avatar
quanza
On Top
Posts: 1219
Joined: Sat Dec 06, 2008 1:30 am
Location: Toku no Sekai
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby quanza » Wed Jun 22, 2011 9:11 pm

tiba-tiba nonton railgun lagi... :lol:

sama Kidou Senshi Gundam, gara2 announcement anime barunya :zzz:


I'm lost and utterly defeated. Still, I keep looking for you, just to be sure i still sane.
Image

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby Morisaki Keichi » Wed Jun 22, 2011 9:56 pm

Cardcaptor Sakura lagiii...
kayaknya udah 6 kali saya tonton ulang...
(berikut dengan dulu nonton di TPI 2x)
hanya saja, kenapa ga ada satupun kota di Indonesia yang rapi plus bagus kayak tomoeda...
:( :(


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby myonlylovesakura » Fri Jun 24, 2011 3:39 am

CCSakura Blueray ([Coalgirls]_Cardcaptor_Sakura_(960x720_Blu-Ray_FLAC))

gak, saya gak menyesal download ini. serius. :banzai:


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
quanza
On Top
Posts: 1219
Joined: Sat Dec 06, 2008 1:30 am
Location: Toku no Sekai
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby quanza » Wed Jun 29, 2011 4:50 pm

myonlylovesakura wrote:CCSakura Blueray ([Coalgirls]_Cardcaptor_Sakura_(960x720_Blu-Ray_FLAC))

gak, saya gak menyesal download ini. serius. :banzai:



dan ditonton di netbook? wastaga....


=======================

tiba2 nonton Cross Game. lagi; :lonely:


I'm lost and utterly defeated. Still, I keep looking for you, just to be sure i still sane.
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby myonlylovesakura » Thu Jun 30, 2011 1:00 am

quanza wrote:
myonlylovesakura wrote:CCSakura Blueray ([Coalgirls]_Cardcaptor_Sakura_(960x720_Blu-Ray_FLAC))

gak, saya gak menyesal download ini. serius. :banzai:



dan ditonton di netbook? wastaga....


=======================

tiba2 nonton Cross Game. lagi; :lonely:

gak lah, di komputer desktop. :v

saya kembali nonton episode akhir ARIA The Origination dan saya bahagia. :D


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby rokushou » Thu Jun 30, 2011 2:00 pm

rewatching [C] - The Money Of Soul and Possibility Control
anime yang baru saya tau korelasi antara cerita dan judulnya setelah nonton 8 Episode

sasuga Takenoko ne.. Nice art..


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
quanza
On Top
Posts: 1219
Joined: Sat Dec 06, 2008 1:30 am
Location: Toku no Sekai
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby quanza » Thu Jun 30, 2011 6:17 pm

^dan tanpa sadar saya hampir nonton SEMUA anime yang ditayangin noitamina


I'm lost and utterly defeated. Still, I keep looking for you, just to be sure i still sane.
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby myonlylovesakura » Thu Jun 30, 2011 11:56 pm

Morita-san wa Mukuchi OVA

retoika... :lol:
sampe dibikin lagu lagi... ngakak guling2 gak selesai2 nih gw... :lol: ROFL :wahaha: :mrgreen:


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby aryaarya7x » Fri Jul 22, 2011 12:01 am

Puella Magi Madoka Magica lagi..
kali ini versi BD nya, dengan ED Mata Ashita !! :banzai:
MADOKAAA... :drink:
Last edited by aryaarya7x on Fri Jul 22, 2011 12:01 am, edited 1 time in total.


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby rokushou » Fri Jul 22, 2011 6:03 am

Kimi ni Todoke S1, rewatch eps 2-10

penasaran aja sih, ternyata emang kalo udah nonton kedua kali buat tipe anime gini, excitement nya turun drastis..


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
Uke
high level - junior animac
high level - junior animac
Posts: 58
Joined: Sat Sep 18, 2010 8:53 pm
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby Uke » Fri Jul 22, 2011 6:03 pm

Kuroshitsuji II, ep 4-12~ hal buruk telah terjadi~


Image
Spoiler: show
Image

User avatar
Nara_Sardimaru
Sho-i
Sho-i
Posts: 3879
Joined: Mon Feb 05, 2007 11:56 am
Location: didalam kesendirian yg memberiku begitu banyak kekuatan...
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby Nara_Sardimaru » Fri Jul 22, 2011 6:06 pm

seizon...

di tonton berapa kali pun ga ada matinya...


"...aku adalah serigala penyendiri yang kuat karna kesendirian..."

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby aryaarya7x » Sat Jul 23, 2011 11:07 pm

Eva 2.22 : You Can (Not) Advance

gak sengaja ke play, akhirnya ditonton ampe abis.. :mrgreen:
grafik yang overkill, sontrek imba, ore no 2D hatsukoi, Rei :ai: udah itu BD 1080p pulak.. :2good:

Eva 3.0 : Q y u no coming soon ???? :maf:


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby Morisaki Keichi » Thu Jul 28, 2011 11:46 pm

Spirited Away...
kenapa ya, pengen nonton ini lagi...


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
jengjengjeng
gitar rusak
gitar rusak
Posts: 1819
Joined: Mon Feb 23, 2009 10:52 pm
Location: coming home

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby jengjengjeng » Sat Jul 30, 2011 5:59 pm

nostalgila Kuroshitsuji 2
dari openingnya...gajet-shiver....muangstab :2good:
artwork masih superior sejak season 1nya bahkan dibandingkan dgn anime2 season baru ini.
meski terkesan agak2 gimanaa gitu,ttp aja ciel kereeen


dan akhirnya ktemu lagu yg wa lupa tak cari2 di dorama mana ternyata ED 1 season 2 anime ini.
Image


Image


Return to “:: Anime”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest