Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

Anisong

Semua hal tentang Anime dan seluk beluknya ada disini!

Moderator: animod

User avatar
aoi_azzura
Gunsho
Gunsho
Posts: 2396
Joined: Wed Jun 13, 2007 9:19 am
Location: PJMI
Contact:

Anisong

Postby aoi_azzura » Mon Sep 01, 2014 10:45 am

Sepertinya tidak ada thread untuk anisong ya.
Dan ini mau ditaroh di SF Musik atau SF anim ya. :huh:

[youtube]EMt5Az8YgbA[/youtube]
Hanayamata OP Song PV
Hana ha Odoreya Iroha ni Ho by Team Hanayamata


WE ARE SEELE!!!
Spoiler: show
SEELE-t adalah organisasi rahasia seperti SEELE, yang berupaya mewujudkan Rori instrumentality project. Saking rahasianya, lebih dari SEELE, yang voice only, SEELE-t bahkan text only. Sebagaimana SEELE bermarkas di Tokyo-III, maka SEELE-t bermarkas di Indramayu-III.

User avatar
hanifben
Animac Junior
Animac Junior
Posts: 39
Joined: Sat Sep 28, 2013 3:56 pm
Location: Beyond the horizon

Re: Anisong

Postby hanifben » Mon Sep 01, 2014 11:42 am

*duh

+1 Ke SF Anime aja kali yah :) :lonely:


What's up?? Everything is practice
Just do it.. Don't think. Feel!
I'll be right there.. Tomorrow is another day
It's now or never..

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Anisong

Postby rokushou » Mon Sep 08, 2014 6:44 pm

Hee... ini thread maksudnya buat share lagu-lagu anisong gitu?

Hm... emang belum ada thread khusus yang membahas anisong sih.

wait, jadi ini toh sumber paato~ paato~ yang heboh kemarin :o


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
mblonyox
Gocho
Gocho
Posts: 2104
Joined: Mon Apr 27, 2009 9:13 pm
Contact:

Re: Anisong

Postby mblonyox » Tue Sep 09, 2014 8:27 am

Rulesnya gimana ini?

Anisong of the week? Ato bahas bebas anisong? atau Share hasil cover kamu atas lagu anisong?

Well kalo tinggal bersama di rumah yg dihuni anak2 gitu mah mau gak mau juga kena effek pato pato~


Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: Anisong

Postby myonlylovesakura » Thu Oct 09, 2014 10:04 pm

parah zura bikin topik terus ngilang begini :v
ohwell sementara thread ini buat ngepos2 lagu2 anim yang disuka aja kali y

saya lagi suka OP-nya amagi
bener-bener hint fumoffu banget


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
-Shiro-
Site Admin
Site Admin
Posts: 97
Joined: Thu Oct 02, 2014 8:41 am
Location: Bintaro, Tangerang Selatan
Contact:

Re: Anisong

Postby -Shiro- » Fri Oct 10, 2014 2:56 am

Sepertinya thread ini perlu diangkat lagi :D berhubung industri musik, anime, dkk udah banyak... :lol:

lumayan buat nambah2 koleksi :P :P


--Just an unknown man with unknown identity--
--You will never find me! Even I am close!--

~Stay calm and keep love japanese culture~

Yoroshiku ne-nyaa~


Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Anisong

Postby rokushou » Tue Oct 14, 2014 8:16 am

Sejak muncul di Gundam UC, saya jadi suka vokalnya Aimer. Khas banget, suaranya mantap.
Ini adalah versi akustik dari RE:I AM yang menjadi ending 6 Gundam Unicorn



kalo sekarang sih, lagi ketagihan lagu For Lonely (lagu yang kena banget buat pasangan LDR :cry: ) dan Nemuri no Mori
nih PV Nemuri no Mori bisa dilihat disini
http://www.jpopasia.com/celebrity/aimer ... 37226.html


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1


Return to “:: Anime”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest