Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

Fall 2014 anime

Semua hal tentang Anime dan seluk beluknya ada disini!

Moderator: animod

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Fall 2014 anime

Postby rokushou » Wed Oct 15, 2014 5:53 pm

MT- wrote:Ga ada yang kenal animenya kecuali Fate stay night :(


tonton aja dulu makanya. 8)


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: Fall 2014 anime

Postby myonlylovesakura » Thu Oct 16, 2014 12:07 am

MT- wrote:Ga ada yang kenal animenya kecuali Fate stay night :(

gak penting pak mau kenal apa nggak
yang penting kesan pas nonton :P
makanya, seperti kata roku, tonton aja dulu satu-satu 8)


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: Fall 2014 anime

Postby myonlylovesakura » Fri Oct 17, 2014 9:30 pm

amagi episode ini menarik.

Spoiler: show
jangan-jangan mbak latifa sering pingsan gara-gara pengunjungnya sedikit :o
mbak latifa, jangan mati plis :cry:
tapi kalaupun gak jadi mati, jangan se-wtf kyoukai no kanata plis :cry: :maf:


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
ahkakeru
Animac Junior
Animac Junior
Posts: 15
Joined: Sat Oct 04, 2014 3:06 pm
Location: Bintaro
Contact:

Re: Fall 2014 anime

Postby ahkakeru » Thu Oct 23, 2014 2:01 pm

myonlylovesakura wrote:amagi episode ini menarik.

Spoiler: show
jangan-jangan mbak latifa sering pingsan gara-gara pengunjungnya sedikit :o
mbak latifa, jangan mati plis :cry:
tapi kalaupun gak jadi mati, jangan se-wtf kyoukai no kanata plis :cry: :maf:


hmm... masuk akal jg. :)
"se-wtf kyoukai no kanata"? maksudnya gmn? perasaan oke2 saja menurutku KnK... :huh:

btw, udah nonton Cross Ange dan... wew, Ange diapain sama Komandan pas dikurung itu, sih? trus kebrutalan Sunrise tetep aja cetar membahana... heran, udah tau Sunrise bakal bikin anime macam gini, tp tetep aja saya tonton :maf:


Ahkakeru dibaca "a-ha-ka-ke-ru", bukan "ah-ka-ke-ru"! Soalnya, nanti namanya terdengar ambigu!

Image

I am the Bone of my Moe
Stalk is my Body and Catch is my Blood
I have created a Thousand Harems
Unlimited Loli Works!

User avatar
hanifben
Animac Junior
Animac Junior
Posts: 39
Joined: Sat Sep 28, 2013 3:56 pm
Location: Beyond the horizon

Re: Fall 2014 anime

Postby hanifben » Thu Oct 23, 2014 3:31 pm

ahkakeru wrote:
myonlylovesakura wrote:amagi episode ini menarik.

Spoiler: show
jangan-jangan mbak latifa sering pingsan gara-gara pengunjungnya sedikit :o
mbak latifa, jangan mati plis :cry:
tapi kalaupun gak jadi mati, jangan se-wtf kyoukai no kanata plis :cry: :maf:


hmm... masuk akal jg. :)
"se-wtf kyoukai no kanata"? maksudnya gmn? perasaan oke2 saja menurutku KnK... :huh:

btw, udah nonton Cross Ange dan... wew, Ange diapain sama Komandan pas dikurung itu, sih? trus kebrutalan Sunrise tetep aja cetar membahana... heran, udah tau Sunrise bakal bikin anime macam gini, tp tetep aja saya tonton :maf:


Orang orang menyebutnya cross sAnge


What's up?? Everything is practice
Just do it.. Don't think. Feel!
I'll be right there.. Tomorrow is another day
It's now or never..

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Fall 2014 anime

Postby rokushou » Sun Nov 09, 2014 8:23 am

Saya baru saja merambah ke episode 4 Psychopass 2, dan berikut ini adalah ulasan saya mengenai episode2 sekuel dari seri drama psikologi terkenal ini.


Satu kata yang terngiang saat saya selesai menonton episode 4 Psychopass 2, yang notabene adalah salah satu titik balik plot di season ini, adalah : "Wow".

Episode ini begitu menarik, di beberapa titik film saya sampai lupa bernafas. Tak salah komite produksi psychopass kali ini menunjuk Ubukata Tow menjadi penulis cerita.

Satu hal yang menarik adalah, ketika Urobuchi Gen menulis cerita dan menyampaikan plot dengan rapi dan mantap, Tow seakan ingin mengguncang fondasi yang ditanamkan oleh Urobuchi. Ketidakpercayaan kepada rekan antar divisi, sekat yang diperjelas antara Kanshikan dan Shikikan, karakter baru calon tokoh utama yang bertolak belakang dengan tokoh utama di seri sebelumnya. Hasilnya? Penonton dibuat tercengang saat pondasi sistem Sibyl diruntuhkan oleh Kirito Kamui di episode 4.

Ada banyak tontonan yang menarik untuk diikuti di musim ini, tapi Psychopass jelas telah menarik garis yang jelas untuk anda yang ingin mengikuti sebuah anime psikologi yang mantap dari sisi cerita.


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1


Return to “:: Anime”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest