Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

[Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton ?

Semua hal tentang Anime dan seluk beluknya ada disini!

Moderator: animod

User avatar
Murakami Fumio(Kari)
Animac-tama
Animac-tama
Posts: 4070
Joined: Tue May 01, 2007 2:34 pm
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby Murakami Fumio(Kari) » Thu Oct 16, 2014 12:33 pm

Nonton "Takdir Semalam Suntuk - Main Pedang Terus-Terusan"....

:lonely: :lonely: :lonely:



User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby rokushou » Thu Oct 16, 2014 7:44 pm

baru selesai catchup dengan beberapa anime season ini.

Cross Ange episode 2, F/SN 2014 episode 1, Denki-gai no Honya-san episode 1, GARO episode 1 dan 2, Amagi Brilliant Park 2, dan Girlfriend (beta) episode 1.

tangan ini gatel rasanya pengen nulis review, tapi otak gak mau jalan :(


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby aryaarya7x » Thu Oct 16, 2014 8:03 pm

Sanzoku no Musume, Ronja 01: Anime dari studio ghibli, tapi gambarnya pasti memberi kejutan yang tak terkira :P terlalu lambat pace ceritanya, dan sangat predictable.

dan sebentar lagi nonton Psycho Pass 2 eps 02 :sm:


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby myonlylovesakura » Fri Oct 17, 2014 5:40 pm

barusan nonton trinity seven

bener kata temen saya, anime ini harem tapi kocak lol


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby myonlylovesakura » Fri Oct 17, 2014 9:28 pm

amagi brilliant park 3

still okay... :v


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
Murakami Fumio(Kari)
Animac-tama
Animac-tama
Posts: 4070
Joined: Tue May 01, 2007 2:34 pm
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby Murakami Fumio(Kari) » Sat Oct 18, 2014 7:36 am

Nonton Ore Twintail....

Hati ini menolak nonton, tapi tubuh bergerak sendiri untuk nonton....

:dead: :dead: :dead:



User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby rokushou » Sat Oct 18, 2014 7:04 pm

Barusan catchup Amagi Brilliant Park 3, Psychopass 1 dan 2, tamatin Date a Live II, ngejar Mikakunin de Shinkouhei sampe episode 7, dan Cross Ange 2.


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby aryaarya7x » Sat Oct 18, 2014 7:25 pm

rokushou wrote:Barusan catchup Amagi Brilliant Park 3, Psychopass 1 dan 2, tamatin Date a Live II, ngejar Mikakunin de Shinkouhei sampe episode 7, dan Cross Ange 2.


RATATATATATATA UUUU UU YEEE~ :lol:


Sikopas 2, liat badan orang meleduk lagi :lol:
Inou battle 2, bahamut 2, sama ore twintail 2.
malem ini mushishi zoku shou tayang lagi :bye2:


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby myonlylovesakura » Sun Oct 19, 2014 4:28 pm

tadi malem nonton penjual buku di kompleks toko listrik

lebay abis :lol:
tapi emang gitu sih y kalau kerja di toko buku di akiba, imba begitu pengunjungnya :o


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
SouL
Member GILA
Member GILA
Posts: 1146
Joined: Thu Jan 25, 2007 9:36 am
Location: Jakarta Selatan
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby SouL » Mon Oct 20, 2014 10:56 am

Lagi serius ngikutin LOG HORIZON S2 nih..

walaupun pindah studio, walau nyanta nya aneh, walau yaahhh~ Ceritanya masih menarik.
:)


(¯`v´¯) daisuki dakara..
`*.¸.*´ ?
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)?
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.


User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby myonlylovesakura » Tue Oct 21, 2014 8:54 am

barusan nonton Pacar (Sementara)

lool ini mah namanya ajang fanboying pemain gamenya :lol:


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby aryaarya7x » Tue Oct 21, 2014 6:48 pm

barusan rewatch Fate/Zero
the amount of despair is too much :dead:
jadi kapan movie Heaven's Feel keluar?


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby myonlylovesakura » Tue Oct 21, 2014 8:21 pm

aryaarya7x wrote:barusan rewatch Fate/Zero
the amount of despair is too much :dead:
jadi kapan movie Heaven's Feel keluar?

soon in the near future, kalau money milking-nya typemoon masih jalan :v

terakhir sih nonton terraformars
endingnya zetsubou gak sih? gw gak baca manganya soalnya :maf:


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
xeiryu
Member Super Aktif Animac
Member Super Aktif Animac
Posts: 532
Joined: Wed Nov 18, 2009 12:38 am
Location: Rune Midgard

Re: [Lounge] anime apa aja yang akhir-akhir ini kamu tonton

Postby xeiryu » Tue Oct 21, 2014 9:03 pm

hmmm...
entah tergoda apa saya tetiba nonton toriko 1-50...

nonton sambil makan itu.... yah sedikit menambah nafsu makan kali ya? :oops:


In Japan, the Azure Dragon (Seiryuu) is one of the four guardian spirits of cities and is said to protect the city of Kyoto on the east. The west is protected by the White Tiger, the north is protected by the Black Tortoise, the south is protected by the Vermilion Bird, and the center is protected by the Yellow Dragon. In Kyoto there are temples dedicated to each of these guardian spirits. The Azure Dragon is represented in the Kiyomizu Temple in eastern Kyoto. Before the entrance of the temple there is a statue of the dragon which is said to drink from the waterfall within the temple complex at nighttime. Therefore each year a ceremony is held to worship the dragon of the east.


Return to “:: Anime”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest