Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

Spoiler bout the cards

Yugioh, Vanguard, dan lain-lain.
ayo bahas duel kartu favoritmu disini!

Moderator: DUELISTA

User avatar
Grool21
Sesepuh Animac
Sesepuh Animac
Posts: 1290
Joined: Tue Jan 30, 2007 9:13 pm
Location: Tangerang-Lapangan Banteng
Contact:

Spoiler bout the cards

Postby Grool21 » Thu Jun 07, 2007 3:18 pm

Card Rarity Guide:

Rare ®: The name of the card is printed in silver foil. There is about one in every pack (except when you get a rarer card). OCG packs are not guaranteed to have a Rare card, unlike their TCG counterparts.


Super Rare (SR): The illustrations on these cards are printed with a holographic foil background. 1 Super Rare comes in every 6 packs on average and in almost every Structure Deck.


Ultra Rare Cards (UR): The name of the card is printed in gold foil. The illustrations on these cards are printed with a holographic foil background. 1 Ultra Rare comes in every 12 packs (for all sets from Legend of Blue-Eyes up through Ancient Sanctuary, and the Dark Beginnings/Dark Revelations reprint sets) or 24 packs (from all sets starting from Soul of the Duelst up through current releases, barring the Dark Beginnings and Dark Revelations reprint sets.)


Ultimate Rare (UTR) Cards: The name of the card is printed in gold foil. The illustrations borders, and card type buttons (and star level buttons for monsters) on these cards are printed with a holographic foil background. They also have a relief effect due to them being embossed. There are alternate UTR versions of every Rare/Super Rare/Ultra Rare in the sets after Ancient Sanctuary (starting with Soul of the Duelist) through to Enemy of Justice.


Secret Rare Cards (SCR): The name of the card is printed in holographic silver foil. These cards feature a sparkling holographic illustration ("polarizing silver"). This is used primarily for promos (ex. tins & video games) but are also in all sets from Legend of Blue-Eyes up through Ancient Sanctuary. On average, there was 1 in every 36 packs of those sets.


Parallel Rare (PR): The name of the card is printed in gold foil. The illustrations and borders on these cards are printed with a holographic foil background. Called Parallel Rare because they often have a counterpart card of the same name with a different rarity. These are found in the TCG only through sanctioned Upper Deck Hobby League events.

Note :
to find your card is fake or not...
1. see your card, and then see this site www.tcgs.pl
2. check status bout your card in the booster where you have got that card from this site, common, rare, or anyelse
3. check condition bout that card, what is it same like i said or not?
4. and then you can make decision bout your card, BURN it!!! or SAVE it...
:lol: :lol: :lol:

Example :
i buy some STON boosters from BINTARO PLAZA, and I get Neo-spacian Grand Mole,
and i got its condition like this..
The name of the card is not printed in silver foil, like some common card that i have got before...
in www.tcgs.pl i get this card errata like this...

Neo-Spacian Grand Mole

Monster Card Earth Earth, Level 3 , Rock/ Effect , ATK 900 / DEF 300
If this card attacks or is attacked by an opponent's monster, you can return both monsters to their owners' hands at the start of the Damage Step (without damage calculation).
80344569
STON-EN005 : RARE

and this post said like this...

Rare ®: The name of the card is printed in silver foil. There is about one in every pack (except when you get a rarer card). OCG packs are not guaranteed to have a Rare card, unlike their TCG counterparts.

that's same like my card is FAKE!!!
:x :x :x :x


tapi yah seperti yang biasanya...
setiap orang melihat sesuatu dari segi-nya masing2
dan kita tidak bisa menghakimi bahwa sesuatu itu benar dan sesuatu itu salah
sory kalo ada yang tidak berkenan...

Image

and TQ 4 your attention...

User avatar
Grool21
Sesepuh Animac
Sesepuh Animac
Posts: 1290
Joined: Tue Jan 30, 2007 9:13 pm
Location: Tangerang-Lapangan Banteng
Contact:

Postby Grool21 » Thu Jun 07, 2007 3:22 pm

Nah...? how bout that???
that's real guys...
and i used that card now...
:cry: :cry: :cry: :cry:


tapi yah seperti yang biasanya...
setiap orang melihat sesuatu dari segi-nya masing2
dan kita tidak bisa menghakimi bahwa sesuatu itu benar dan sesuatu itu salah
sory kalo ada yang tidak berkenan...

Image

and TQ 4 your attention...

User avatar
dan19heaven
Member Super Aktif Animac
Member Super Aktif Animac
Posts: 788
Joined: Fri Feb 16, 2007 11:43 am
Location: KPP Pratama Tapak Tuan

Postby dan19heaven » Thu Jun 07, 2007 3:32 pm

makin ga ngerti Grol :?
bahasa inggris smua; jadi males ngebacanya;
intinya palingan tentang silver foil ato apapun itu
but;
thanks so much :D :D :D
aq baru mo beli kartu di BP nih; nunggu Luin bangun :)
but;
kartu di BP palsu semua ya :o
gpp deh; yg penting heppi; toh ga ada ngaruhnya juga :D :D :D


sukurilah nikmat yg kaw dapat
niscaya ia akan menambah nikmat itu ^o^

User avatar
Grool21
Sesepuh Animac
Sesepuh Animac
Posts: 1290
Joined: Tue Jan 30, 2007 9:13 pm
Location: Tangerang-Lapangan Banteng
Contact:

Postby Grool21 » Thu Jun 07, 2007 3:43 pm

:oops: :oops:

Gomen...

kebiasaan di forum luar nih...

ya bener kata si KID kalo di BP tuh kartunya pada palsu...
gw dapet Elemental Hero Flame Wingman malah ditulis Elemental Hero Thunder Giant!!!!
:x :x :x :x :x

BT berat kan????

lagian disitu gw dapetnya sebagai kartu common nah di TCGS kan rare???!!!!
:x :x :x :x :x


tapi yah seperti yang biasanya...
setiap orang melihat sesuatu dari segi-nya masing2
dan kita tidak bisa menghakimi bahwa sesuatu itu benar dan sesuatu itu salah
sory kalo ada yang tidak berkenan...

Image

and TQ 4 your attention...

User avatar
Harima_Kenji
Otaku Master
Otaku Master
Posts: 2052
Joined: Wed May 09, 2007 3:49 pm
Location: In your Scariest Nightmare
Contact:

Postby Harima_Kenji » Sat Jun 09, 2007 11:17 am

weleh2 jadi dimana kita bisa dapetin kartu aslinya donk...
:? :? :?


fafafafa:p
----

User avatar
Murakami Fumio(Kari)
Animac-tama
Animac-tama
Posts: 4070
Joined: Tue May 01, 2007 2:34 pm
Contact:

Postby Murakami Fumio(Kari) » Mon Jun 11, 2007 4:30 pm

There're no original cards that sold in Indonesia...

except you import it...!!!

Ngotot amat... 8) 8)



User avatar
Nara_Sardimaru
Sho-i
Sho-i
Posts: 3879
Joined: Mon Feb 05, 2007 11:56 am
Location: didalam kesendirian yg memberiku begitu banyak kekuatan...
Contact:

Postby Nara_Sardimaru » Wed Jun 13, 2007 10:03 am

brarti sah2 aja kan pake kartu yang fake

abis mo gmn lagi..


"...aku adalah serigala penyendiri yang kuat karna kesendirian..."

User avatar
Murakami Fumio(Kari)
Animac-tama
Animac-tama
Posts: 4070
Joined: Tue May 01, 2007 2:34 pm
Contact:

Postby Murakami Fumio(Kari) » Wed Jun 13, 2007 8:25 pm

Yah... fake card juga gak apa-apa...

soale punyaku 100% kayaknya fake juga... 8) 8) 8)



User avatar
Harima_Kenji
Otaku Master
Otaku Master
Posts: 2052
Joined: Wed May 09, 2007 3:49 pm
Location: In your Scariest Nightmare
Contact:

Postby Harima_Kenji » Fri Jun 15, 2007 3:52 pm

huh gak ada yg asli di indo...
koleksi gw palsu semua donk...
:(


fafafafa:p
----

User avatar
Yondaime
super senior animac
super senior animac
Posts: 132
Joined: Wed Jan 31, 2007 11:58 am
Location: Jakarta
Contact:

Postby Yondaime » Mon Jun 18, 2007 12:03 pm

Hebat Bisa dapet info yang keren

Gw tahu itu kartu palsu ato asli cuma dengan analisis

Tapi bener juga ternyata analisis gw :lol: :lol: :lol:



User avatar
Yondaime
super senior animac
super senior animac
Posts: 132
Joined: Wed Jan 31, 2007 11:58 am
Location: Jakarta
Contact:

Postby Yondaime » Mon Jun 18, 2007 12:07 pm

Kalo ga salah kartu pokemon gw ada yang beda dari kartu yang lain kalo biasanya, kan hologram semuanya.

Gw ga tau itu hologram apa bukan kayaknya si bukan..

tapi yang jelas kalo ga salah Pinsir gw backgroundnya bukan hologram kayanya si silver foil



User avatar
Harima_Kenji
Otaku Master
Otaku Master
Posts: 2052
Joined: Wed May 09, 2007 3:49 pm
Location: In your Scariest Nightmare
Contact:

Postby Harima_Kenji » Mon Jun 18, 2007 8:20 pm

wew, gw nemu kartu asli tuh...
kmaren, pas ke MTA barenk ama grool !!!
tapi mahal banget boo... :shock:
structure decknya 150rb an
boosternya 30-80rb gila gak...
deck protector yg bikin kartu awetnya aja 32,5 rb...
weleh2...
tapi gw beli ah tar ngumpulin duit dulu...
puasa senen kamis dah gw...
:cry:
2minggu bisa lah gw beli...
:?


fafafafa:p
----

User avatar
Grool21
Sesepuh Animac
Sesepuh Animac
Posts: 1290
Joined: Tue Jan 30, 2007 9:13 pm
Location: Tangerang-Lapangan Banteng
Contact:

Postby Grool21 » Tue Jun 19, 2007 3:52 pm

mau kesana lagi gak???
grool penasaran nih... turnamen yang mereka mainin setiap 2 minggu sekali tuh kaya apa yah???
atau cuman kaya yang kita maennin di kamarnya **** atau *** yah????
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

tapi seru bung bisa ketemu sesama collector dan share taw tuker2an kartu, dan pastinya gak cuman itu2 ajah orang yang kita temuin...

mau gak???
kalo mau, ntar grool usulin duelist punya event dan gath tersendiri dari ANIMAC...
gimana???
ada respons???
tadi dah usul ke ANANTA, kalian mau???
:roll: :roll: :roll:


tapi yah seperti yang biasanya...
setiap orang melihat sesuatu dari segi-nya masing2
dan kita tidak bisa menghakimi bahwa sesuatu itu benar dan sesuatu itu salah
sory kalo ada yang tidak berkenan...

Image

and TQ 4 your attention...

User avatar
Harima_Kenji
Otaku Master
Otaku Master
Posts: 2052
Joined: Wed May 09, 2007 3:49 pm
Location: In your Scariest Nightmare
Contact:

Postby Harima_Kenji » Thu Jun 21, 2007 9:54 am

mao donk mao !!! :D
tar kita jadi khan barenk2 bli kartu aslinya ke MTA tanggal 30 ?
sekalian khan tu hari ada turnamen yugi di tokonya...
langsung aja jabanin coba... :lol:
gw dah memutuskan buat ngebeli structure deck spellcaster judgement ama fury from the deep !!!
8)
modal gw kira2 300rban doank...dapet gak yah... :?


fafafafa:p
----

User avatar
Grool21
Sesepuh Animac
Sesepuh Animac
Posts: 1290
Joined: Tue Jan 30, 2007 9:13 pm
Location: Tangerang-Lapangan Banteng
Contact:

Postby Grool21 » Thu Jun 21, 2007 10:22 am

Bagus!
tgl 30 yah?!
kalo gak salah..
tu kan pd mo jalan ke bunkasai di kalibata..
kita k TA ajah..
wakakak!!


tapi yah seperti yang biasanya...
setiap orang melihat sesuatu dari segi-nya masing2
dan kita tidak bisa menghakimi bahwa sesuatu itu benar dan sesuatu itu salah
sory kalo ada yang tidak berkenan...

Image

and TQ 4 your attention...


Return to “:: DUELIST”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests