Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

[remapping] Animaku No Hibi Season 3

Ayo kita bahas event seru apalagi yang akan kita adakan!

Moderator: Manga Sensei

User avatar
Shurinja
super senior animac
super senior animac
Posts: 168
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:34 pm
Location: PALU-Sulawesi Tengah

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby Shurinja » Fri Jul 29, 2011 7:24 pm

jadi klo seandainya para panitia nya yang di OR kemaren ga lolos saringan stan gimana pendapat kalian??


"No matter how people see me as, pariah or paragon, I am but myself. I walk the path I walk because it is mine to walk."
- Frimelda Lotice
Image

User avatar
Fudo Jishida
Member Aktif ANIMAC
Member Aktif ANIMAC
Posts: 256
Joined: Thu Oct 14, 2010 11:20 am

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby Fudo Jishida » Fri Jul 29, 2011 8:15 pm

Nara_Sardimaru wrote:fuuto kun???

bukannya ga pengen terlalu toku???

kenapa ga bikin maskot sendiri??


Ada yg mau bikinin kh? kalo iy boleh deh, keren kayakny.. :zzz:


"seharusnya negara melindungi para siscon dan brocon" -fudo, 2013

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby rokushou » Fri Jul 29, 2011 10:32 pm

Shurinja wrote:jadi klo seandainya para panitia nya yang di OR kemaren ga lolos saringan stan gimana pendapat kalian??

saringan? saringan 2 huruf keramat maksudnya?


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby Morisaki Keichi » Wed Aug 03, 2011 10:00 pm

rokushou wrote:
Shurinja wrote:jadi klo seandainya para panitia nya yang di OR kemaren ga lolos saringan stan gimana pendapat kalian??

saringan? saringan 2 huruf keramat maksudnya?


dih, serem amat sih obrolannya..
(jujur gw jadi takut, ngingat UAS yang amburadul..)
semoga jangan, semoga jangan, semoga jangan....


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
fuhrer.izmi
Member Super Aktif Animac
Member Super Aktif Animac
Posts: 692
Joined: Fri Jun 24, 2011 1:23 am
Location: San Andreas

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby fuhrer.izmi » Wed Aug 03, 2011 11:14 pm

Shurinja wrote:jadi klo seandainya para panitia nya yang di OR kemaren ga lolos saringan stan gimana pendapat kalian??


pendapat saya... laki gak ? kalo laki, terusin aja. Saya laki, kalo di DO sekalipun terusin aja. Semoga aja masih tercantum namanya pas masuk besok. Amiin.

kalo ada panitia perempuan ke DO gk tau lagi deh.


Spoiler: show
Achtung! Panzer!
ImageImageImage

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby rokushou » Thu Aug 04, 2011 8:03 am

Dan jujur aja, saya masih ga sreg ama tema nya.
Kalopun temanya itu, janganlah jiplak maskot (fuuto-kun) mentah-mentah lah...


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby Morisaki Keichi » Thu Aug 04, 2011 4:14 pm

fuhrer.izmi wrote:
Shurinja wrote:jadi klo seandainya para panitia nya yang di OR kemaren ga lolos saringan stan gimana pendapat kalian??


pendapat saya... laki gak ? kalo laki, terusin aja. Saya laki, kalo di DO sekalipun terusin aja. Semoga aja masih tercantum namanya pas masuk besok. Amiin.

kalo ada panitia perempuan ke DO gk tau lagi deh.


wow,sassuga fuhrer-san...
saya juga kok..
walau kejadian apa-apa, tetep aja saya lanjut..
masuk kepanitiaan ini udah keputusan saya bulet-bulet..
apalagi, saya masuk bidang yang sangat prestigius..

8)


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
icysan
Member Aktif ANIMAC
Member Aktif ANIMAC
Posts: 257
Joined: Fri Oct 01, 2010 8:14 pm
Location: probolinggo

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby icysan » Thu Aug 04, 2011 8:04 pm

Morisaki Keichi wrote:
fuhrer.izmi wrote:
Shurinja wrote:jadi klo seandainya para panitia nya yang di OR kemaren ga lolos saringan stan gimana pendapat kalian??


pendapat saya... laki gak ? kalo laki, terusin aja. Saya laki, kalo di DO sekalipun terusin aja. Semoga aja masih tercantum namanya pas masuk besok. Amiin.

kalo ada panitia perempuan ke DO gk tau lagi deh.


wow,sassuga fuhrer-san...
saya juga kok..
walau kejadian apa-apa, tetep aja saya lanjut..
masuk kepanitiaan ini udah keputusan saya bulet-bulet..
apalagi, saya masuk bidang yang sangat prestigius..

8)



:) hooo....


Say, Isn't she gorgeous?
Image


[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]Congratulation! you found a pyramid![/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
Spoiler: show
suatu hari saya harus bisa menggambar seperti orang ini

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby rokushou » Sun Aug 21, 2011 9:59 am

Hmm.... pada moero semua yah..
kok saya biasa aja ya?


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby aryaarya7x » Sun Aug 21, 2011 1:26 pm

rokushou wrote:Dan jujur aja, saya masih ga sreg ama tema nya.
Kalopun temanya itu, janganlah jiplak maskot (fuuto-kun) mentah-mentah lah...

terus gimana?
mau maksain ganti tema?


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
quanza
On Top
Posts: 1219
Joined: Sat Dec 06, 2008 1:30 am
Location: Toku no Sekai
Contact:

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby quanza » Sun Aug 21, 2011 11:22 pm

bukan ganti tema juga. AT LEAST, saya minta KABID ACARA yang (sori) sok bilang "kalo ga tau/paham tema diem aja deh"

YA ALLAH, GIMANA BISA TAU KALO GA DIJELASIN! :pueh:

oke, gw bukan panitia. tapi saya bener2 mohon, setidaknya semua panitia (BPH deh at least) bisa jelasin ke rang2 maksud temanya gimana. batu sih batu. ga gini juga dong.


I'm lost and utterly defeated. Still, I keep looking for you, just to be sure i still sane.
Image

User avatar
kei
Member Super Aktif Animac
Member Super Aktif Animac
Posts: 417
Joined: Sat Feb 10, 2007 7:15 pm
Location: di dinding kamarmu
Contact:

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby kei » Mon Aug 22, 2011 5:59 am

oh well, tdnya mau ikut ngomong tapi ga jadi ngmg krn udah ada papan tanda
"kalo ga tau/paham tema diem aja deh" :yellow:
dan saya kira animek yg lain udah sepakat, jd yaudahlaya ngapain jg bawel

ternyata sekarang, bahkan core member kyk roku-nyan & anja-dechu aja feel something's wrong
GA ADA YG SALAH SIII~ tapi.. kalo animek/anak stan aja susah diyakinin, gmn kita bisa ngeyakinin org luar utk datang ke bintaro yg jauh dr peradaban ini?
itulah tugas berat panitia nantinya, semangkaaa :cheers2:

who am i to say anyway? blm tentu jg hari-H saya bisa datang, jd bwt apa didengerin :lol:

:very relax:
santai kyk pantai, selow kyk bungalow


imageエル、知っているか?死神はリンゴしか食べない。
Do you know, L? Death gods eat nothing but apples.

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby Morisaki Keichi » Mon Sep 19, 2011 2:29 am

hmmm..
susah juga memang ya...
tapi kayaknya ganti tema juga, muri kalo dilakukan sekarang..

bener, jadi tugas yang cukup berat buat yakinin orang lain datang ke bintaro, demo, ma ii ka, life without challenge, afterall, isn't life..
kalo menurut saya sih, yang paling penting, dengan kerjasama seluruh bidang dan BPH, untuk memenuhi ekspektasi pengunjung, at least dengan toleransi tertentu..
untuk itu, saya ga bisa nyerah sampe disini doang..
semangaaat!


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
reechan_schifer
Member Aktif ANIMAC
Member Aktif ANIMAC
Posts: 323
Joined: Thu Jan 14, 2010 2:52 pm
Location: Gerbang Belakang
Contact:

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby reechan_schifer » Wed Dec 28, 2011 10:03 pm

Astaga trit ini masih ada... Semangat!!!



User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: [remapping] Animaku No Hibi Season 3

Postby Morisaki Keichi » Mon Jan 02, 2012 12:16 pm

reechan_schifer wrote:Astaga trit ini masih ada... Semangat!!!


eh, emang kemaren ada niatan mau dihapus ya?
:?:


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image


Return to “:: Event”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest