Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Bahas rencana gathering-gathering mendatang yuk

Moderator: Manga Sensei

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby Morisaki Keichi » Mon Jan 16, 2012 6:13 pm

Aichiya.KiD wrote:Jadi gimana ini gath nya...?

katanya si Daniel jadi korlak nya...?


eits, gw belum ada bilang iya lho..
:lol:


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
Murakami Fumio(Kari)
Animac-tama
Animac-tama
Posts: 4070
Joined: Tue May 01, 2007 2:34 pm
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby Murakami Fumio(Kari) » Mon Jan 16, 2012 7:13 pm

Morisaki Keichi wrote:
Aichiya.KiD wrote:Jadi gimana ini gath nya...?

katanya si Daniel jadi korlak nya...?


eits, gw belum ada bilang iya lho..
:lol:


Penunjukkan secara jabatan (korban korlak) untuk gath itu mutlak dari gath ke gath...

8) 8) 8)



User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby rokushou » Mon Jan 16, 2012 10:46 pm

Aichiya.KiD wrote:Jadi gimana ini gath nya...?

katanya si Daniel jadi korlak nya...?


Yup, setuju.
Si Daniel korlak pun toh saya bakal tetep ikutan repot kok endingnya.


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby aryaarya7x » Tue Jan 17, 2012 7:02 am

Aichiya.KiD wrote:Jadi gimana ini gath nya...?

katanya si Daniel jadi korlak nya...?


saya juga setuju deh.. mumpung orang ini belum lulus, harus dimanfaatkan dengan sebaik2nya :P


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby Morisaki Keichi » Tue Jan 17, 2012 5:49 pm

aryaarya7x wrote:
Aichiya.KiD wrote:Jadi gimana ini gath nya...?

katanya si Daniel jadi korlak nya...?


saya juga setuju deh.. mumpung orang ini belum lulus, harus dimanfaatkan dengan sebaik2nya :P


awrgghhh...
yaudah sih, tapi dibantu ya, agan2 sekalian!
:D


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby rokushou » Tue Jan 17, 2012 7:22 pm

Morisaki Keichi wrote:
aryaarya7x wrote:
Aichiya.KiD wrote:Jadi gimana ini gath nya...?

katanya si Daniel jadi korlak nya...?


saya juga setuju deh.. mumpung orang ini belum lulus, harus dimanfaatkan dengan sebaik2nya :P


awrgghhh...
yaudah sih, tapi dibantu ya, agan2 sekalian!
:D


lol tsundere dia :P


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby Morisaki Keichi » Tue Jan 17, 2012 9:14 pm

rokushou wrote:
Morisaki Keichi wrote:
aryaarya7x wrote:
Aichiya.KiD wrote:Jadi gimana ini gath nya...?

katanya si Daniel jadi korlak nya...?


saya juga setuju deh.. mumpung orang ini belum lulus, harus dimanfaatkan dengan sebaik2nya :P


awrgghhh...
yaudah sih, tapi dibantu ya, agan2 sekalian!
:D


lol tsundere dia :P


tsundere ja arimasen, jangan sampe gath berikutnya fail, thats all...


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
Murakami Fumio(Kari)
Animac-tama
Animac-tama
Posts: 4070
Joined: Tue May 01, 2007 2:34 pm
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby Murakami Fumio(Kari) » Mon Jan 23, 2012 8:09 am

Morisaki Keichi wrote:
rokushou wrote:
Morisaki Keichi wrote:
aryaarya7x wrote:
Aichiya.KiD wrote:Jadi gimana ini gath nya...?

katanya si Daniel jadi korlak nya...?


saya juga setuju deh.. mumpung orang ini belum lulus, harus dimanfaatkan dengan sebaik2nya :P


awrgghhh...
yaudah sih, tapi dibantu ya, agan2 sekalian!
:D


lol tsundere dia :P


tsundere ja arimasen, jangan sampe gath berikutnya fail, thats all...


Makannya... cepet adain gih...

Image



User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby Morisaki Keichi » Mon Jan 23, 2012 10:51 pm

Aichiya.KiD wrote:
Morisaki Keichi wrote:
rokushou wrote:
Morisaki Keichi wrote:
aryaarya7x wrote:
Aichiya.KiD wrote:Jadi gimana ini gath nya...?

katanya si Daniel jadi korlak nya...?


saya juga setuju deh.. mumpung orang ini belum lulus, harus dimanfaatkan dengan sebaik2nya :P


awrgghhh...
yaudah sih, tapi dibantu ya, agan2 sekalian!
:D


lol tsundere dia :P


tsundere ja arimasen, jangan sampe gath berikutnya fail, thats all...


Makannya... cepet adain gih...

Image

dakara, senpai, program animek banyak banget untuk bulan2 ini, ABK, UAS, trus ANH3..
biar efektif, setelah ANH3 aja, biar banyak kouhai yang baru, yang interested setelah liat ANH3...

tapi itu menurut gw, gimana menurut yang lain?


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby rokushou » Thu Feb 16, 2012 3:37 pm

gw setuju aja sih


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby Morisaki Keichi » Mon Mar 26, 2012 11:55 am

seruan mana nih, gath aja, atau Akihabara?
soalnya mau bikin gath juga, member baru ga gitu banyak kok..
jadi lebih baik AKB aja...

Minna, dou?
:?:


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
mblonyox
Gocho
Gocho
Posts: 2104
Joined: Mon Apr 27, 2009 9:13 pm
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby mblonyox » Sat Apr 07, 2012 2:10 pm

Gath langsung dilewatin aja nieh, yakin ga pa pa??

Takutnya mereka masih segan2 saat di AKB?? Karena tentunya banyak member yg ga mereka lihat di kampus ato di ponani/poncu.


Image

User avatar
Murakami Fumio(Kari)
Animac-tama
Animac-tama
Posts: 4070
Joined: Tue May 01, 2007 2:34 pm
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby Murakami Fumio(Kari) » Tue Apr 10, 2012 10:47 am

Bener kata mas mblonyox...

mending gathering dulu sebelum akb...

sekalian buat promosi akb itu sendiri...

dan buat perkenalan juga...



User avatar
mblonyox
Gocho
Gocho
Posts: 2104
Joined: Mon Apr 27, 2009 9:13 pm
Contact:

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby mblonyox » Thu Apr 12, 2012 2:53 pm

Ayolah gathering, Yang penting kumpul aja.

Biar pada kenal semua, jadi ga sungkan nanti kalo Akihabara. Moga2 aja kas animac masih ada sisa, jadi bisa lebih meriah lagi kalo ada snack tentunya. Kalo bisa dapat ruang juga seru, walo outdoor juga mantab! Terserah korlaknya sih. Kita usahakan datang tentunya.
OOoohhh!!


Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Issuing Gath X6 - Penyambutan Member Baru

Postby rokushou » Fri Apr 13, 2012 8:09 pm

mblonyox wrote:Ayolah gathering, Yang penting kumpul aja.

Biar pada kenal semua, jadi ga sungkan nanti kalo Akihabara. Moga2 aja kas animac masih ada sisa, jadi bisa lebih meriah lagi kalo ada snack tentunya. Kalo bisa dapat ruang juga seru, walo outdoor juga mantab! Terserah korlaknya sih. Kita usahakan datang tentunya.
OOoohhh!!


Mepet jadwal UTS/UAS kami kalo bikin gath sekarang. Mending langsung AKB aja, toh ga ada member baru kok :lonely:


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1


Return to “:: Gathering Animac”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest