Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

boeat yang suka banget ma J-POP, J-ROCK, J-METAL, J-Classic, dll..

Moderator: Music Master

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby rokushou » Thu Jan 10, 2013 9:31 pm

Belum ada yang bikin thread One OK Rock disini? Sungguh saya kecewa dengan forum ini...

Ok, One OK Rock adalah band rock semi hardcore dengan lagu-lagu kebanyakan bernuansa bright, high-energy dan penuh semangat. Bener-bener bisa jadi moodbooster kalau baru bangun pagi terus nyetel lagu-lagunya One OK Rock. :D

Satu hal yang notable dari band ini adalah, English pronunciationnya Taka bagus, jadi anda nggak bener-bener ngrasa dengerin engrish di lagu-lagu One OK Rock yang juga banyak diisi lagu dengan bahasa Inggris. Lagunya juga catchy. Sungguh. Saya cuma 1x denger No Scared dan langsung jatuh cinta sama band ini, dan hapal liriknya hari itu juga.

nih beberapa lagunya





Dan 2 single terbaru dari mereka
The Beginning


Deeper Deeper


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
Evanthom
Member GILA
Member GILA
Posts: 1025
Joined: Wed Nov 11, 2009 5:55 pm

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby Evanthom » Fri Jan 11, 2013 8:47 am

saya pertama tau band ini dari yutub,
lagu mereka yg pertama saya dengar itu judul nya "crows"
[youtube]PpZih0DXjMo[/youtube]

pertama dgar langsung suka, keren musik nya, trus coba lagu lain juga oke.. lagu kedua mereka yg saya dengar yg "where ever you are" . walaupun mellow tetap keren :2good:

yup, pronosasi ingris nya bagus.. enak dengar nya


btw.. ntah kenapa saya merasa one ok rock ini mirip ama nidji.. :lol:


Image

User avatar
SouL
Member GILA
Member GILA
Posts: 1146
Joined: Thu Jan 25, 2007 9:36 am
Location: Jakarta Selatan
Contact:

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby SouL » Fri Jan 11, 2013 2:26 pm

8)

saya juga kecantol pas gara2 di TL pada ngomongin One Ok Rock..

suka satu dua lagu ujung2nya gw dengerin semua albumnya.. :2good:


(¯`v´¯) daisuki dakara..
`*.¸.*´ ?
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)?
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby aryaarya7x » Fri Jan 11, 2013 8:03 pm

Akhirnya ikut dengerin juga, dari yang terbaru The Beginning. Cukup sekali dan langsung suka :2good:
Apa gara2 kamer sebelah nyetel lagunya terus jadi lama2 kebiasa yah? :lol:


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
SouL
Member GILA
Member GILA
Posts: 1146
Joined: Thu Jan 25, 2007 9:36 am
Location: Jakarta Selatan
Contact:

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby SouL » Fri Jan 11, 2013 8:54 pm

aryaarya7x wrote:Akhirnya ikut dengerin juga, dari yang terbaru The Beginning. Cukup sekali dan langsung suka :2good:
Apa gara2 kamer sebelah nyetel lagunya terus jadi lama2 kebiasa yah? :lol:


gw yakin telinga lo lebih banyak terkontaminasi sama kamar sebelah.. :P


(¯`v´¯) daisuki dakara..
`*.¸.*´ ?
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)?
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

User avatar
Evanthom
Member GILA
Member GILA
Posts: 1025
Joined: Wed Nov 11, 2009 5:55 pm

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby Evanthom » Fri Jan 11, 2013 8:56 pm

kamar sebelah sanagt mempengaruhi kehidupan musik...

aku jadi hapal lagu2 bigbang gara2 kamar sblah mutar tiap pagi..


Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby rokushou » Fri Jan 11, 2013 9:33 pm

SouL wrote:
aryaarya7x wrote:Akhirnya ikut dengerin juga, dari yang terbaru The Beginning. Cukup sekali dan langsung suka :2good:
Apa gara2 kamer sebelah nyetel lagunya terus jadi lama2 kebiasa yah? :lol:


gw yakin telinga lo lebih banyak terkontaminasi sama kamar sebelah.. :P


Lha gw tiap pagi bangun tidur nyetel The Beginning terus. Gomenasai Ya :lol:


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
mblonyox
Gocho
Gocho
Posts: 2104
Joined: Mon Apr 27, 2009 9:13 pm
Contact:

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby mblonyox » Sat Jan 12, 2013 2:06 am

Lah gimana dong, saya juga baru tahunya pertengahan tahun kemarin kalo gak salah.

Pertama denger n suka sih Naihi Shinsho, gw gak tau apa karena emg Taka masih muda ato gimana tp suaranya di sini kok masih berasa teenager ato gimana gitu. saa~



Setelah dengar semuanya, akhirnya suka juga lagu2 yg disebutin di atas. Selain itu "Feel the fire", Jibun Rock, "You've broken my heart", etc.

Ketika karaokean cari deh lagunya dan ketemu NO SCARED, langsung deh serak suara ane tereak2. fuuu~ :(


Image

User avatar
ChimanX
Socho
Socho
Posts: 2908
Joined: Thu Mar 06, 2008 6:48 pm
Location: Pontianak...Y U NO HAVE PUBLIC TRANSPORTATION!!!!!
Contact:

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby ChimanX » Sat Jan 12, 2013 11:57 am

wah, pada bicarain ini band. gw heran, pertama kali gw denger the beginning, gw kayaknya pernah denger dimaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaa gitu. apa pas gw menjajah ruang tengah ponani ya?

ini band ga kerasa band jepangnya. gw malah lebih setuju ini band US yang nyelipin lirik jepang di lagunya :mrgreen:

udah ngopi lagunya....hmmmm, mari dengerin ni band pagi ini


Pontianak :happy2: ...KETERIMA D4!!! :amitaba:

User avatar
SouL
Member GILA
Member GILA
Posts: 1146
Joined: Thu Jan 25, 2007 9:36 am
Location: Jakarta Selatan
Contact:

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby SouL » Tue Jan 15, 2013 12:51 pm

eh denger2 mau keluar album baru ya?? :huh: :huh: :huh:


(¯`v´¯) daisuki dakara..
`*.¸.*´ ?
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)?
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby rokushou » Tue Jan 15, 2013 3:39 pm

SouL wrote:eh denger2 mau keluar album baru ya?? :huh: :huh: :huh:


Ini di post di International pagenya OOR
One OK Rock wrote:New Album " Jinsei × Boku = " will be out on March 06, 2013!
This such an amazing album contains the tracks mixed by John Feldmann (producer/engineer of The Used, Panic! at the Disco), a Danish engineer Tue Madsen ("The Beginning").
Don't miss it!!


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
ChimanX
Socho
Socho
Posts: 2908
Joined: Thu Mar 06, 2008 6:48 pm
Location: Pontianak...Y U NO HAVE PUBLIC TRANSPORTATION!!!!!
Contact:

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby ChimanX » Tue Jan 15, 2013 4:01 pm

wah c.h.a.o.s.m.y.t.h. enak ya lagunya. couplingnya the beginning juga enak :D


Pontianak :happy2: ...KETERIMA D4!!! :amitaba:

User avatar
Volcram
Member Aktif ANIMAC
Member Aktif ANIMAC
Posts: 297
Joined: Thu Sep 23, 2010 7:54 pm

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby Volcram » Tue Jan 15, 2013 4:39 pm

kalo dengerin album2 awal kayak zettaikubyou disitu si taka pronounciationnya masih jelek banget, tapi makin kesini makin berevolusi,
jadi inget manga beck si koyuki belajar bahasa inggris sama maho begitu jadi vokalis

lagu favorit gw sejauh ini chaosmyth sama kanzen kankaku dreamer


Spoiler: show
Image

User avatar
wayne rosyid
novice animac
novice animac
Posts: 9
Joined: Sat Jul 16, 2011 7:59 pm

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby wayne rosyid » Fri Apr 26, 2013 7:24 pm

rokushou wrote:
SouL wrote:eh denger2 mau keluar album baru ya?? :huh: :huh: :huh:


Ini di post di International pagenya OOR
One OK Rock wrote:New Album " Jinsei × Boku = " will be out on March 06, 2013!
This such an amazing album contains the tracks mixed by John Feldmann (producer/engineer of The Used, Panic! at the Disco), a Danish engineer Tue Madsen ("The Beginning").
Don't miss it!!


mangkanya lagu Nothing Helps-nya mirip lagu Hitsnya P@TD...


my true love is hers...
Spoiler: show
Image

User avatar
SouL
Member GILA
Member GILA
Posts: 1146
Joined: Thu Jan 25, 2007 9:36 am
Location: Jakarta Selatan
Contact:

Re: One OK Rock - Listen to One song and you're OK to go!

Postby SouL » Mon Sep 30, 2013 9:15 am

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

JANGAN BIARKAN TRET INI MATI SURI!!

NOVEMBER COY!

sapa aja yang mau nonton? :idea:


(¯`v´¯) daisuki dakara..
`*.¸.*´ ?
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)?
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.


Return to “:: J-Musics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest