Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

IPK Kamu Tahun INi....

Forum yang ngeBahas semua yang ada di kampus, Gosip, desas-desus, BEM, pokoknya semua yang ada di kampus kita
User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: IPK Kamu Tahun INi....

Postby aryaarya7x » Tue Feb 22, 2011 1:33 pm

Vantat wrote:semoga yang DO tahun ini dari animac cuma 2

kok gitu sihh.. :cry:
doanya supaya gak ada yang DO lah..


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
quanza
On Top
Posts: 1219
Joined: Sat Dec 06, 2008 1:30 am
Location: Toku no Sekai
Contact:

Re: IPK Kamu Tahun INi....

Postby quanza » Tue Feb 22, 2011 3:39 pm

aryaarya7x wrote:
Vantat wrote:semoga yang DO tahun ini dari animac cuma 2

kok gitu sihh.. :cry:
doanya supaya gak ada yang DO lah..


itu kan target realistis. 8)


I'm lost and utterly defeated. Still, I keep looking for you, just to be sure i still sane.
Image

User avatar
mide-chan
Member Super Aktif Animac
Member Super Aktif Animac
Posts: 422
Joined: Sun Oct 10, 2010 11:23 am
Location: Pondok Rahayu Lantai 2
Contact:

Re: IPK Kamu Tahun INi....

Postby mide-chan » Tue Feb 22, 2011 9:32 pm

Vantat wrote:semoga yang DO tahun ini dari animac cuma 2

jahat banget sih bang :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:


Spoiler: The Ultimate Fandoms & anime list show
The Ultimate Fandoms

Image

My Anime List

Image

User avatar
Vantat
Site Admin
Site Admin
Posts: 4555
Joined: Mon Feb 05, 2007 7:05 pm
Location: Lhokseumawe, Bike
Contact:

Re: IPK Kamu Tahun INi....

Postby Vantat » Fri Feb 25, 2011 7:33 pm

lah kok jahat, target itu harus real donk, sesuai keadaan yang ada. kalo gak ada yang DO bagus sekali, tapi kalo ada yang DO ya harus lebih dikit dari tahun lalu donk


I Am A Technosexual

Animac City

Yang mau copy koleksi silahkan kirim harddisk, atau berdoa penempatan di aceh


Klik "Thank Post" kalo kalian suka atau setuju terhadap suatu post

User avatar
yayamandua
animac-tama
animac-tama
Posts: 4
Joined: Wed Feb 21, 2007 12:12 pm
Location: Neng Your Kokoro

Re: IPK Kamu Tahun INi....

Postby yayamandua » Tue Jan 12, 2016 12:25 am

hmmm, perlu dinaikkan ke atas ini thread, hahaha

dan IPK taun kemaren saya masih tiga, semoga taun ini bisa wisuda dg ipk masih Tiga koma


Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: IPK Kamu Tahun INi....

Postby rokushou » Tue Jan 12, 2016 7:19 am

IPK cuma tiga-koma-alhamdulilah itu bakal menempatkanmu di ujung indonesia loh. Kayak saya nih contohnya :lol:


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
Murakami Fumio(Kari)
Animac-tama
Animac-tama
Posts: 4070
Joined: Tue May 01, 2007 2:34 pm
Contact:

Re: IPK Kamu Tahun INi....

Postby Murakami Fumio(Kari) » Tue Jan 12, 2016 2:45 pm

IPK tahun 2015 lalu...

tiga koma sekian...

wew... still survive...



User avatar
yayamandua
animac-tama
animac-tama
Posts: 4
Joined: Wed Feb 21, 2007 12:12 pm
Location: Neng Your Kokoro

Re: IPK Kamu Tahun INi....

Postby yayamandua » Tue Jan 12, 2016 3:08 pm

rokushou wrote:IPK cuma tiga-koma-alhamdulilah itu bakal menempatkanmu di ujung indonesia loh. Kayak saya nih contohnya :lol:


tak apa lah diujung indonesia, asal masih ada peradaban (baca : internet) saja disanakalopun g ada ya sudah terima nasib, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: IPK Kamu Tahun INi....

Postby rokushou » Tue Jan 12, 2016 5:53 pm

yayamandua wrote:
rokushou wrote:IPK cuma tiga-koma-alhamdulilah itu bakal menempatkanmu di ujung indonesia loh. Kayak saya nih contohnya :lol:


tak apa lah diujung indonesia, asal masih ada peradaban (baca : internet) saja disanakalopun g ada ya sudah terima nasib, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


ada sih internet 3Mbps.....
....kuota satu kabupaten itu tapi.

Dapet dapetnya ya 10kbps paling. Hahahahaha


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1


Return to “:: About STAN-Campus”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest