Forum ANIMAC saat ini sedang dalam proses pembaharuan.
Silakan lakukan aktivitas forum seperti biasanya.
Tampilan dan logo sementara masih default phpBB3.

Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Semua hal tentang Anime dan seluk beluknya ada disini!

Moderator: animod

redia
Animac Junior
Animac Junior
Posts: 26
Joined: Fri Jun 11, 2010 10:34 pm

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby redia » Sat Jul 30, 2011 8:08 pm

Yang gw tonton ulang cuman anime2 yang bisa bikin ngakak n gk ada jalur cerita yang pasti kayak.....

GA ama Lucky Star....

entah udah berapa kali di tonton ulang.... :lol:


"... yare yare..."

User avatar
narusesaru
high level - junior animac
high level - junior animac
Posts: 78
Joined: Mon Sep 27, 2010 11:24 pm

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby narusesaru » Sat Jul 30, 2011 9:31 pm

baka to test S1 (5X)
summer wars (7X) <<< gw tau kenapa gw doyan aja nonton ini movie berulang2
shakugan no shana S1&2 (3x)



User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby Morisaki Keichi » Sat Jul 30, 2011 11:41 pm

Gundam Seed ep. 1-43..

seru..
:twisted:


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby myonlylovesakura » Tue Dec 06, 2011 5:54 pm

baru nonton ulang Midori no Hibi.
asin sih, tapi udah gak jaman kali y cerita beginian. orang jaman sekarang senengnya anime dengan cerita zetsubou atau mindbreak.

ma, ii ka. :3


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
awaru.fajuri
high level - junior animac
high level - junior animac
Posts: 62
Joined: Fri Jul 08, 2011 11:02 am

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby awaru.fajuri » Tue Dec 06, 2011 8:45 pm

paling nonton ulang inuyasha, lagi nyari yg bisa bikin ngakak



User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby Morisaki Keichi » Tue Dec 06, 2011 10:03 pm

NICHIJOU!!!
setelah berulangkali nonton anime "galau", sekarang saatnya tertawa lepas dengan "seramat pagi"!
:D


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby rokushou » Sun Jan 01, 2012 2:17 am

Untuk saat ini lagi maraton rewatch Fte/Zero. bersikeras untuk tidak baca novel dan manga sebelum animenya selesai ya berakibat gini nih..


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby myonlylovesakura » Sun Jan 01, 2012 9:59 pm

selesai nonton ulang nanoha.

bersiap nonton ulang lucky star.
alasan: kopian yang ditonton dulu korup, jadi terpaksa nonton ulang anime-anime ini. /gg


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
aryaarya7x
Gocho
Gocho
Posts: 2066
Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Location: Ponani - VocaloCentris Server
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby aryaarya7x » Thu Jan 05, 2012 8:25 am

Higurashi no naku koro ni..
tapi sepertinya kalo setengah hati nontonnya malah jadi gatel, drop dulu deh..


Image
If you're not happy, link


Spoiler: My OSU! progress show
Image
di add ya.. :brushing:

User avatar
rokushou
Guardian of Verdant Gate
Guardian of Verdant Gate
Posts: 2048
Joined: Fri Sep 24, 2010 7:47 am
Location: hidden behind the shadow of the green leaves, deep below the depth of the blue ocean

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby rokushou » Thu Jan 05, 2012 8:41 am

Oke, jadi karena saya dowload Kara no Kyoukai BD, mari kita rewatch kara no Kyoukai.

kamfret, saya baru nonton epilognya kemaren. padahal dulu ngefans banget ama seri ini sampe bela-belain 2 hari di warnet buat download Mujun Rasen.


"10-verse Aria of Shirou Emiya's Unlimited Blade Works is among the shortest for potentially Strategic-class thaumaturgy invocation that is able to be cast by human. The act of defining the trait of self to invoke the mystery is believed to be the root of this anomaly. It is also theorized that what UBW does is "just" manifesting what's already in Shirou's soul to the realm of Gaia, hence less strain on his Circuits. While projected into the reality plane, UBW makes the Swords that previously is degraded by a rank no longer affected by Gaia's Correction of Wrongness, making it's possible to project 10 Ragnaroks or 10 Surtrs without losing their rank, making it to A+ bordering EX attack to emphasize the meaning of overkill to Shirou's opponent."
- Rokushou's incoherent rambling of Nasuverse #1

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby myonlylovesakura » Thu Jan 26, 2012 2:10 am

nonton ulang saki, kali ini untuk ketiga kalinya.

ah... yappari yumemiru mahjong wa saikou da na...


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
myonlylovesakura
Moderator In-Training
Moderator In-Training
Posts: 5538
Joined: Sat Jul 19, 2008 7:11 pm
Location: di Tomoeda City... (maunya)
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby myonlylovesakura » Sun Jan 29, 2012 6:50 am

oke, dengan saya menonton byosoku kemaren, berarti ini sudah kali kelima saya mengulang anime ini.

dan tetep asin sih. oh well.


Spoiler: show
Image

I will save her. definitely.

-----------------------------------
a little wise words:
genre is subjective.
fetish is subjective.
seiyuu is subjective.
story is subjective.
character is subjective.
but anime is an universal thing. 8)
Catch The Beat! :v
Image
Image

User avatar
Morisaki Keichi
Member GILA
Member GILA
Posts: 1063
Joined: Wed Jun 01, 2011 8:44 pm
Location: Ponani - Animac Defensive Regiment
Contact:

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby Morisaki Keichi » Sun Jan 29, 2012 7:40 pm

Bakemonogatari..

ga tau kenapa, tapi kayaknya buat persiapan nonton Nisenmonogatari..
dan tetep bagus, ditambah hachikuji....
tehehehe~


Presenting: B-Animac, A tiny server path for you who lost in Balige City
Image

User avatar
Anugrah225
animac-tama
animac-tama
Posts: 4
Joined: Tue Sep 30, 2014 10:06 am
Location: Bintaro

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby Anugrah225 » Tue Sep 30, 2014 10:38 am

clannad gan... :cry:
udah 2x tapi feel nya masih aja kena... :cry:



Cact.Rin
Animac Junior
Animac Junior
Posts: 19
Joined: Tue Oct 07, 2014 12:57 am

Re: Anime yang sudah ditonton, saat ini ditonton lagi. . .

Postby Cact.Rin » Fri Oct 17, 2014 8:15 am

Danshi kokosei no nichijou




Return to “:: Anime”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests